Зимата за някои от нас все още не е приключила, но състезателният сезон 2019 е вече история. След много стартове из цяла Европа, сме щастливи с факта, че завършихме с медали във всяка една категория!
Сега, за първи път имаме човек в 10ката на Европа/ Океания – Божана Чалъкова /сноуборд жени/ и 12то място за Елена Митренгова /ски жени/.

При мъжете, Валери Пелтеков /ски/ стана 2ри на 3 звездно състезание в Швейцария, което е най-доброто българско постижение в тази категория до сега. Симеон Павлов /ски/, който за първа година е при мъжете, направи няколко силни представяния, сред които 4то и 5то място на 3 звездни стартове във Франция и Швейцария, с което завърши сезона на 37мо място в общото класиране за Европа/Океания! Борис Първанов /сноуборд/ извоюва последен подиум за отбора с 3-тото си място на старт в Андора .

Нашето “Rookie“ пък ( Симона Камберова /ски жени/ ) вече натрупа ценен опит и стъпи на подиум още в началото на сезона си! Другото ново попълнение в отбора – Бобо Гарибов /ски юноши/ направи добри представяние на стартове в Европа и на местно ниво, сред които няколко подиума в България и един в Алпбах, Австрия!
Нашата млада състезателка Ива Павлова /сноуборд девойки/ се изкачи два пъти на почетната стълбичка за първите си две състезания!

Това нямаше да бъде възможно без помощта на всички ВАС, които ни подкрепихте и продължавате да го правите! Благодарим ви!

Бихме искали да изкажем и специални благодарности на: Фонотроника ООД и Момчил Гергов, Бар Безкрай, Иво Гарчев, Akasha surf school, Димитър Камбарев и няколкото други човека, които предпочетоха да останат анонимни, но без които нямаше да се справим!