Отборът се обръща към всички приятели на фрирайда в България. Нуждаем се от подкрепата ви, за да продължим напред!

Какво се случи до сега тази зима – Фрирайд отборът стартира силно съзтезателен сезон 2018 в сериите на Freeride World Qualifier.

1-во място за Божана Чалъкова в категорията сноуборд жени на Open Faces Alpbachtal 1*!
2-ро място пак за нея на традиционно силната надпревара – Open Faces Kappl 2*, чиито състезателен склон е бил „домакин“ през годините и на кръг от самия Freeride World Tour и свидетел на спусканията на едни от най-добрите фрирайд атлети в света. Пак в Kappl , допълвайки печелившата серия на съотборничката си, нашата състезателка Елена Митренгова, срещу сериозна конкуренция в своята категория ски жени, извоюва 3-тото място!
5-тото място на Валери Пелтеков на първото му състезание – Grossglockner Freeride Open 2* доказва, че може да вярваме в успеха на нашите атлети, дори в най-оспорваната и масова категория – ски мъже!

Младата надежда на отбора Симеон Павлов се пребори срещу рекордните 72-ма участника в своята категория и застана на 4-тото място на FWJT – La Clusaz 3*! Симеон получи и покана за Световният Фрирайд Шампионат в Капл, Австрия през март, което е най-голямото състезание за сезона при младежите.

За да завършим плануваните състезания и да изпратим свои представители на достатъчно стартове по пътя ни към световните финали, са ни необходими финансови средства.
Заедно можем повече!