Завърши първият сезон на отбора. Равносметката в цифри: 9 пъти подиуми! 3 от тях победи и то в различни категории! Още две класирания в топ 5. 6-то място на Световно за младежи.

Има време да рефлектираме над постигнатото, успехите и провалите, а цифрите може и да не са толкова важни. Но главната идея зад създаването на отбора е реалност – за първи път български фрирайдъри имаха възможността системно да участват на международни състезания и да се качат на световната фрирайд сцена в сериите на FWQ и FJT. Натрупахме ценен опит, а успехите и радостните моменти бяха повече отколкото мечтаехме, когато започвахме всичко това. А то нямаше да бъде възможно без хората, които застанаха зад нас и нямаше да има такъв смисъл без всички, които стискаха палци и преживяваха участията ни заедно с нас. На всички вас искаме да кажем едно голямо БЛАГОДАРИМ!

На главните ни спонсори две български фирми, които на хартия нямат общо със ските и сноуборда в България, но въпреки това видяха смисъл да инвестират в нас и прегърнаха идеята зад отбора!
На Georgi Gigov, който макар и зад кулисите е един от главните двигатели в зародиша на отбора и без когото той нямаше да бъде реалност!

На BEFSA които ни удариха рамо в труден момент!
На SQUARE, които ни зарадваха с подкрепата си не само за членовете на отбора, а и като цяло за фрирайд карачите в България.
На списание 360, които следваха и отразяваха всяка наша крачка през сезона.

Специално благодарим на всички, които ни подрепиха Не можем да ви кажем достатъчно колко оценяваме, че напук на ситуацията и общото настроение в страната ни, сте съпричастни с нас и откликнахте да дарите за подобно начинание, когато имахме нужда! Благодарим и на всички, които имаха и сигурно още имат критики към нас, защото когато са градивни, това винаги е от полза.

Надяваме се поне да сме успели да покажем защо правим всичко това и защо според нас има смисъл.

Надяваме се заедно да продължим напред и да сте с нас и следващите пъти, когато застанем на върха на склона и чуем „3,2,1…Drop in“

От целия отбор!