Състезанието OPEN FACES  Alpbachtal продължава и тази година да ни носи успехи и късмет!

Бобо Гарибов продължава да впечатлява във Freeride Junior Tour, като след 2-то си място в Kappl преди няколко седмици, днес победи въпреки много силната конкуренция в неговата категория на ски U-18! Креативна и чиста линия в горната част и стилни скокове на кикърите с красив мют граб на първия и впечатляващо 360 на последния му донесоха първото място! Този успех го поставя в много добра позиция за финалния ранкинг за сезон 2020 и то още преди да е събрал минимума от три резултата!

Тина Близнакова пък оправда уайлд картата, която получи от организаторите и за втори пореден път стъпва на подиума с 3то място след чист и плавен рън, в който включи дроп и два скока от кикърите със стилно шифти на последния. Това бе едва второто й състезание във Freeride Junior Tour!

При големите в най-оспорваната и многобройна категория на ски мъже миналогодишния победител в състезанието Боян Бъчваров успя отново да се качи на стълбичката с 3-то място, като отново демонстрира много чисто и обрано каране спрямо условията. Лека загуба на контрол при приземяването на хубав бекфлип в горната част вероятно му коства и още по-предно класиране, но въпреки това бе достатъчно за нов подиум и важни точки за Freeride World Qualifier.

Запис от състезанието може да видите тук:
Open Faces Alpbachtal 2020

Следваща спирка – Арлберг, Австрия!

#BoschEngineeringCenterSofia #ECS #InspiredbyBosch
https://www.bosch.bg/